Str. Republicii 7 Cluj-Napoca
Tel/Fax: 0264 587 742  |  Mobil: 0742 930 412
E-mail: office@scoalaniko.ro

INSCRIE-TE ACUM ONLINE!

Si beneficiezi de reduceri de pret

NIKO - Scoala de soferi: Formular de inscriere online

IMPRESIILE

CURSANTILOR

 • Florin
  07/18/21, 06:27 AM

  ultumesc d-nul Niculescu am o onoare si un repsect foarte mult si doamnei Adela pentru amabilitatea dansei si un respect pentru d-nul instructor Hirsch Ioan pentru instructiunile lui pt mine eu recomand tuturor viitorilor soferi si soferite din Cluj scoala Niko este o scoala de de nota 10 vreau sa recunos ca mi-am luat examenul la sala din 1 5 reusita datorita unor alte obiective fiind si muncitor si elev la seral dar traseul l-am luat din prima. Scoalei Niko ii multumesc f mult pentru pregatirea lor pt mine rabdarea lor si ajutorul acordat va multumesc din inima si din suflet iar in continuare cati mai multi elevi si viitorilori elevi un succes ca examenul sa fie luat din prima ambele Succes Niko in continuare si multa bafta.

Citeste mai multe pareri
 

Inscrierea pentru cursul scolii de soferi se face la secretariatul scolii zilnic de luni pana vineri intre orele 10 - 16:30.

Pentru solicitare de inscrieri la alte ore, puteti suna la telefoanele firmei, pentru programare.

La inscrierea online, dumneavoastra stabiliti data si ora intalnirii.

Se pot inscrie pentru a frecventa cursurile scolii de soferi NIKO persoanele care au cel putin varsta de 17 ani si 9 luni. Urmand sa sustina examenul de obtinere a permisului de conducere dupa implinirea varstei de 18 ani.

Pentru inscriere este necesar:

* Actul de identitate

* Plata unui avans minim de 400 lei (sau 350 lei pentru cei care beneficiaza de reducere de pret) urmand ca
restul sumei sa fie achitata pe parcurs, pana la finalizarea cursului, in conditii contractuale prestabilite.

* un dosar plic, ce va contine urmatoarele

Documente necesare pentru inscrierea la curs:

 1. Copie dupa actul de identitate
 2. Fisa medicala cu mentiunea "Apt" pt. conducerea autovehiculelor din cat. B (are valabilitate de un an)
 3. Avizul psihologic (valabilitate un an)
 4. Cazier judiciar (are valabilitate 6 luni)
 5. In cazul cetatenilor straini, declaratie notariala din care sa rezulte ca nu poseda un alt permis de conducere national eliberat de o autoritate straina sau ca dreptul de a conduce nu a fost suspendat, retras ori anulat

Pâna la finalizarea cursului, dosarul va fi completat cu urmatoarele

Documente
necesare pentru sustinerea examenului de obtinere a permisului de conducere cat.B:

 1. Chitanta de 68 lei platita la CEC pentru permisul de conducere auto
 2. Cerere dactilografiata pt. participarea la examen (se completeaza la NIKO)
 3. Fisa de scolarizare dactilografiata (se elibereaza de NIKO)

Persoana care a fost condamnata prin hotrare judecatoreasca ramasa definitiva pentru o infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice sau de omor, lovire sau vatamare cauzatoare de moarte, vatamare corporala grava, tilharie, ultraj sau furtul unui autovehicul poate fi admisa la examenul pentru obtinerea permisului de conducere in urmatoarele conditii:

 • daca au trecut 6 luni de la data executarii pedepsei in regim de privare a libertatii sau a trecut un an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei ori suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
 • a intervenit amnistia sau reabilitarea.

La inscriere se incheie un contract in care sunt stabilite: pretul, durata (minim 5 saptamani), conditiile de scolarizare, precum si reducerile de pret de care beneficiaza cursantul pe parcursul cursului.

Persoanele inscrise pot incepe pregatirea teoretica imediat dupa inscriere, iar pregatirea practica dupa absolvirea cursului teoretic.