Str. Republicii 7 Cluj-Napoca
Tel/Fax: 0264 587 742  |  Mobil: 0742 930 412
E-mail: office@scoalaniko.ro

INSCRIE-TE ACUM ONLINE!

Si beneficiezi de reduceri de pret

NIKO - Scoala de soferi: Formular de inscriere online

IMPRESIILE

CURSANTILOR

  • Mia
    09/08/17, 18:11 PM

    N-am pus mana pe volan niciodata nici nu m-a interesat nimic legat de sofat. M-am hotarat in 10 min sa fiu sofer. Datorita puterii de convingere si impresiei lasate asupra mea de prima ora de teorie unde am intalnit poate cel mai explicit profesor din viata mea. Vreau sa fiu sofer si mentionez ca am trecut demult de varsta tineretii. Lucrez in invatamant si pana la aceasta varsta am cunoscut nenumarati profesori mai buni sau mai putini buni, deci aprecierile nu vin de la o persoana necunoscatoare a stilului de predare. Felicitari familiei Niculescu pentru ceea ce face , multe succese si putere de munca.

Citeste mai multe pareri
 

Pentru inscrieri online, BENEFICIATI DE REDUCERI DE PRET, daca va prezentati la secretariatul firmei in termen maxim de 3 zile calendaristice de la data trimiterii formularului de inscriere online, avand asupra d-voastra actul de identitate si achitati pe loc una din urmatoarele sume:

  1. 500 lei reprezentand avansul de inscriere pentru CURS SCOALA
  2. 60 lei x numarul de ORE DE CONDUCERE solicitate
  3. 100 lei reprezentand taxa pentru CURS DE LEGISLATIE RUTIEREA

 

Dumneavoastra veti alege data si ora intalnirii

 
 

Dupa trimiterea formularului de inscriere online,veti primi imediat pe adresa d-voastra de email confirmarea inscrierii pentru tipul de serviciu solicitat, avand reducerea de pret mentionata si veti fi contactat(a) telefonic de un reprezentant al scolii pentru stabilirea intalnirii.